Toshiba pregateste un nou terminal cu clapeta?

1.422 ori
<b>Toshiba pregateste un nou terminal cu clapeta?</b>Dupa succesul pe care TG01 promite sa il inregistreze, Toshiba pregateste inca un terminal mobil, de data aceasta unul cu clapeta. Acesta a primit deja aprobarea FCC si aminteste vag de un alt handset al companiei, Portege G910. &nbsp; Din start...

Dupa succesul pe care TG01 promite sa il inregistreze, Toshiba pregateste inca un terminal mobil, de data aceasta unul cu clapeta. Acesta a primit deja aprobarea FCC si aminteste vag de un alt handset al companiei, Portege G910.

Din start impresioneaza procesorul de 1 GHz Qualcomm QSD8250, display-ul WVGA de 3 inchi si memoria acestui terminal (256 MB RAM, 512 MB ROM). Marimea noului produs Toshiba este identica cu cea a lui Portege G910, inca o data sugerand faptul ca avem de-a face cu un update, dar unul cu specificatii mult imbunatatite.

Misteriosul terminal suporta conectivitate tri-band GSM (900/1800/1900 MHz), UMTS 2100 si foloseste OS-ul Windows Mobile 6 Professional, iar printre dotarile sale se mai numara si un display extern OLED LCD de 0.8 inchi. Handsetul incorporeaza si o camera cu rezolutie necunoscuta, WiFi, A-GPS, Bluetooth 2.0+EDR, slot microSD si un port miniUSB.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×