Toshiba pregateste un nou terminal cu clapeta?

1.433 ori
<b>Toshiba pregateste un nou terminal cu clapeta?</b>Dupa succesul pe care TG01 promite sa il inregistreze, Toshiba pregateste inca un terminal mobil, de data aceasta unul cu clapeta. Acesta a primit deja aprobarea FCC si aminteste vag de un alt handset al companiei, Portege G910. &nbsp; Din start...

Dupa succesul pe care TG01 promite sa il inregistreze, Toshiba pregateste inca un terminal mobil, de data aceasta unul cu clapeta. Acesta a primit deja aprobarea FCC si aminteste vag de un alt handset al companiei, Portege G910.

Din start impresioneaza procesorul de 1 GHz Qualcomm QSD8250, display-ul WVGA de 3 inchi si memoria acestui terminal (256 MB RAM, 512 MB ROM). Marimea noului produs Toshiba este identica cu cea a lui Portege G910, inca o data sugerand faptul ca avem de-a face cu un update, dar unul cu specificatii mult imbunatatite.

Misteriosul terminal suporta conectivitate tri-band GSM (900/1800/1900 MHz), UMTS 2100 si foloseste OS-ul Windows Mobile 6 Professional, iar printre dotarile sale se mai numara si un display extern OLED LCD de 0.8 inchi. Handsetul incorporeaza si o camera cu rezolutie necunoscuta, WiFi, A-GPS, Bluetooth 2.0+EDR, slot microSD si un port miniUSB.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×