Wallpaper-urile de pe Samsung Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge ajung pe web, adoptă un look abstract

Autor:  | Publicat în:  Samsung 4.854 ori
<b>Wallpaper-urile de pe Samsung Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge ajung pe web, adoptă un look abstract</b>Pasionaţii Samsung au făcut o tradiţie din a descărca wallpaper-urile telefoanelor de generaţie viitoare şi a le aplica pe handseturile lor. Personal &icirc;ncă mă &icirc;ntreb ce s-a ales de interfaţa experimentală TouchWiz care era &icirc;n...

Pasionaţii Samsung au făcut o tradiţie din a descărca wallpaper-urile telefoanelor de generaţie viitoare şi a le aplica pe handseturile lor. Personal încă mă întreb ce s-a ales de interfaţa experimentală TouchWiz care era în prototip acum 2 ani, dar între timp ne mulţumim să vedem o scăpare de wallpaperuri de pe Galaxy S7 şi S7 Edge.

Pe acestea le puteţi vedea integrate în articol, fiind destul de abstracte şi mergând pe aceeaşi idee de lichid/fluid şi efecte de lumină. Dacă primele 2 sunt tipice Samsung, al treilea e mai degrabă inedit şi mizează pe un look metalic, probabil în tandem cu rama terminalului. Aşa ceva vedem de obicei pe un HTC sau Motorola.

Wallpaperurile de pe Samsung Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge ajung pe web, adopta un look abstract

Un membru de pe forumul Sammobile e sursa scăpării, iar el a publicat acestea fundaluri. 13 wallpaperuri au ajuns pe web, cu 5 mai multe decat ceea ce vedeam pe Galaxy Note 5 şi Galaxy S6 Edge+. Tematica e similară cu teaserele Samsung pentru Unpacked, cu multe nuanţe de albastru deschis. E bizar faptul că rezoluţiile diferă, unele având 2560 x 2560 pixeli, altele 2240 x 2240 pixeli. Găsiţi mai multe aici.

Wallpaperurile de pe Samsung Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge ajung pe web, adopta un look abstract

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×