Webstock 2010 - cea mai importanta conferinta social media din Romania

1.256 ori
<b>Webstock 2010 - cea mai importanta conferinta social media din Romania</b>Daca sunteti pasionati de social media, Webstock 2010 este evenimentul la care trebuie sa participati, el avand loc astazi. Organizat de Evensys in parteneriat cu Vodafone, evenimentul va fi transmis prin live streaming aici si va avea loc la Hotel...

Daca sunteti pasionati de social media, Webstock 2010 este evenimentul la care trebuie sa participati, el avand loc astazi. Organizat de Evensys in parteneriat cu Vodafone, evenimentul va fi transmis prin live streaming aici si va avea loc la Hotel Radisson Blu, Bucuresti.

Puteti urmari si tweet-uri live de la WebStock 2010, iar evenimentul este in plina desfasurare acum. Seria de discursuri si discutii include Conferintele Webstock si Premiile Webstock, cu mentiunea ca la editia anterioara 600 de persoane au fost prezente la Webstock in cele 11 ore ale evenimentului. Conferintele Webstock includ 6 intalniri interactive, in cadrul carora se vor discuta cele mai noi tendinte in social media si tehnici/tehnologii de comunicare.

Premii Webstock vor desemna cele mai originale si creative proiecte si campanii din social media in tara noastra. Programul evenimentului il gasiti aici, iar in ce priveste premiile decernate in cadrul Webstock, acestea se vor acorda pentru 12 categorii din cadrul competitiei, dupa o inscriere prealabila gratuita, care a avut loc pana pe 5 septembrie.

Fiecare participant la concurs va primi gratuit din partea trafic.ro un pachet exclusiv in valoare de 20 de euro, ce include un abonamnet pe un an si cont la alerte.trafic.ro pe 2 luni. Mai multe detalii aflati de aici! Vom reveni cu un articol rezumativ dupa eveniment!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×