WhatsApp ajunge de astăzi pe telefoanele ce rulează KaiOS, inclusiv pe Nokia 8110 4G

2.690 ori
<b>WhatsApp ajunge de astăzi pe telefoanele ce rulează KaiOS, inclusiv pe Nokia 8110 4G</b>Începând de astăzi celebra aplicație de mesagerie WhatsApp ajunge și pe telefoanele ce rulează KaiOS, modelul Nokia 8110 4G "Banana Phone" fiind unul dintre acestea. Anunțul a fost făcut în cadrul unui eveniment de lansare din India

Așa cum vă povestea colegul Radu într-un articol recent, telefonul Nokia 8110 4G ce era lansat în cadrul Mobile World Congress 2018 rulează sistemul de operare KaiOS - o platformă special creată pentru device-urile feature-phone care extra beneficii la pachet. Aflam cu acea ocazie faptul că și Google a pus ochii pe acest OS, pregătind investiții de 22 milioane de dolari datorită potențialului său.

Whatsapp

Practic un telefon ce rulează KaiOS nu mai este limitat precum se întâmplă cu alte modele feature-phone care în afară de un browser web și 2-3 aplicații clasice nu oferă altceva la pachet. Acest sistem de operare se gătește pe telefoane cu 4G LTE și printre aplicațiile suportate avem și Facebook, YouTube, iar de astăzi și WhatsApp.

Anunțul cu privire la sosirea serviciului de mesagerie WhatsApp a fost făcut chiar ieri în India acolo unde a debutat telefonul JioPhone 2 echipat cu tastatură qwerty, 4G LTE, Wi-Fi, A-GPS și vândut pentru doar 37 euro. Ulterior, Juho Sarvikas (Chief Product Officer HMD Global) a confirmat disponibilitatea aplicației și pe Nokia 8110 4G. 

Pe viitor așteptăm și sosirea unor aplicații precum Google Maps, Search, ba chiar și Google Assistant. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×