Huawei TalkBand B5 apare într-o randare cu iz oficial; Se lansează pe 9 iulie

1.110 ori
<b>Huawei TalkBand B5 apare într-o randare cu iz oficial; Se lansează pe 9 iulie</b>Cei de la Huawei continuă lansarea de produse din seria TalkBand, următorul model după TalkBand 3 fiind nimeni altul decât TalkBand 5 după cum dezvăluie astăzi Evan Blass. Motivul pentru care se sare peste cifra 4 stă în spatele

Printre produsele Huawei din zona purtabilelor ce s-au bucurat de succes am avut și seria TalkBand, ultimul produs din acesată gamă sosind în 2016 și fiind cunoscut sub numele de Huawei TalkBand B3. Aceste dispozitive se remarcă prin faptul că au atât rol de smartband, cât și de cască Bluetooth care poate fi folosită pe timpul șofatului de exemplu, iar acum descoperim via @evleaks că ni se pregătește un nou model!

Acesta va fi intitulat Huawei TalkBand B5 pentru că firma chineză decide să sară peste cifra "4" datorită superstițiilor asiatice. Puteți vedea o randare cu iz oficial a noului purtabil și aflați că dispozitivul ar urma să aducă certificare pentru rezistență la apă și praf, pedometru pentru monitorizarea activității sportive și ecran OLED.

În ciuda funcționalităților sale extra, TalkBand B5 ar putea sosi fără senzor de puls, asta pentru că implementarea sa este complicată datorită modului de cască Bluetooth. Rămâne totuși de văzut cum stau lucrurile și aparent lansarea este programată pentru data de 9 iulie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×