Widgetul Meteo/Ceas din HTC Sense, acum si pe PC (Video)

Autor:  | Publicat în:  Software 4.818 ori
<b>Widgetul Meteo/Ceas din HTC Sense, acum si pe PC (Video)</b>Daca va place atat de mult widgetul Meteo/Ceas din cadrul interfatei HTC Sense, acum il puteti folosi si pe PC, prin intermediul unui port pe care il gasiti pe htchome.codeplex.com. &nbsp; Animatiile arata excelent, dupa cum o dovedeste si clipul de mai...

Daca va place atat de mult widgetul Meteo/Ceas din cadrul interfatei HTC Sense, acum il puteti folosi si pe PC, prin intermediul unui port pe care il gasiti pe htchome.codeplex.com.

Animatiile arata excelent, dupa cum o dovedeste si clipul de mai jos, iar portul a atins versiunea 2.0 Alpha, care necesita instalarea lui Microsoft .NET Framework 4.0 si functioneaza pe Windows Vista si Win 7. Versiunea 1.0 functioneaza si pe baza lui .NET Framework 3.5, iar aceste porturi au o grafica incredibila si efecte vizuale care vor reprezenta perfect schimbarile de conditii meteo.

Printre setarile pe care le puteti modifica in aceste widgeturi se numara: limba, frecventa actualizarilor, setari ale animatiilor, transparenta si altele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×