Augmented Driving, o aplicatie de realitate augmentata pentru iPhone-ul devenit GPS

Autor:  | Publicat în:  Software 1.752 ori
<b>Augmented Driving, o aplicatie de realitate augmentata pentru iPhone-ul devenit GPS</b>Daca sunteti genul de posesor de iPhone care foloseste handsetul drept GPS, aflati ca exista acum o noua aplicatie care va amplifica functiile de sistem navigational ale terminalului. Pe numele sau Augmented Driving, softul este de tip "augmented reality"...

Daca sunteti genul de posesor de iPhone care foloseste handsetul drept GPS, aflati ca exista acum o noua aplicatie care va amplifica functiile de sistem navigational ale terminalului. Pe numele sau Augmented Driving, softul este de tip "augmented reality" si va avea rolul de a va avertiza vizual si prin semnale audio cu privire la masinile din fata.

Ce rezulta este un fel de HUD (Heads Up Display), prezent de obicei pe avioanele de vanatoare si practic inutil pe un automobil. Aplicatia foloseste GPS-ul pentru a va informa in legatura cu viteza curenta, fiind astfel mai precis decat vitezometrul masinii si mai aflam ca softul va scoate in evidenta vehiculele din fata dumneavoastra. Ele vor fi marcate cu ajutorul unor patrate colorate, asta in cazul in care nu le vedeti.

Augmented Driving nu a fost optimizat deocamdata pentru iPhone 4 (Retina Display si camera de 5 megapixeli), deci il putem folosi doar pe iPhone 3GS. Are vreun rost sa lasam un iPhone sa ne anunte ca sunt masini pe strada in fata noastra atunci cand putem pur si simplu privi in fata?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×