WiFi Alliance ofera detalii despre un nou terminal HTC, "Mega 100 Series"

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.497 ori
<b>WiFi Alliance ofera detalii despre un nou terminal HTC, "Mega 100 Series"</b>WiFi Alliance tocmai a scapat detalii despre un nou terminal HTC si asta la doar cateva ore dupa ce aflam ca producatorul taiwanez pregateste 4 noi terminale pentru 2009. De data aceasta nu e vorba de Leo, Click, Mega sau Rome, ci de misteriosul handset...

WiFi Alliance tocmai a scapat detalii despre un nou terminal HTC si asta la doar cateva ore dupa ce aflam ca producatorul taiwanez pregateste 4 noi terminale pentru 2009. De data aceasta nu e vorba de Leo, Click, Mega sau Rome, ci de misteriosul handset "Mega 100 Series".

Avantajul organizatiei WiFi Alliance este faptul ca afla prima de astfel de noi telefoane si ne permite si noua sa aflam, dar dezvantajul e ca nu cunoastem specificatiile terminalului... in afara de suportul WiFi 802.11 b/g. Speculatiile afirma ca e posibil ca acest bizar Mega 100 Series sa semene cu modelul HTC Magic si sa ruleze Windows Mobile 6.5.

Vom reveni cu informatii de indata WiFi Alliance sau baietii de la Cellpassion, mai fac rost de detalii in legatura cu noul HTC.

[Via: Boygeniusreport.com]

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×