HTC pregateste 4 smartphone-uri noi: Leo, Click, Mega si Rome

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.398 ori
<b>HTC pregateste 4 smartphone-uri noi: Leo, Click, Mega si Rome</b>Daca Samsung a anuntat nu mai putin de 4 noi modele Omnia cu o luna in urma, de ce nu ar "scapa" si HTC 4 smartphone-uri proaspete pe web, prin intermediul variantei britanice a portalului eBay.&nbsp; Un client misterios vinde deja accesorii pentru modele...

Daca Samsung a anuntat nu mai putin de 4 noi modele Omnia cu o luna in urma, de ce nu ar "scapa" si HTC 4 smartphone-uri proaspete pe web, prin intermediul variantei britanice a portalului eBay.  Un client misterios vinde deja accesorii pentru modele necunoscute ale companiei, acestea purtand numele de Leo, Click, Rome si Mega.

Aflam ca Leo va fi un telefon cu clapeta si 2 display-uri, unul WVGA, cu rezolutie de 480 x 800 pixeli (intern) si ratie a aspectului de 16:9 si unul extern QVGA. HTC Leo va suporta Open GL 2.0 si ar putea fi bazat pe un procesor Qualcomm Snapdragon, dupa modelul lui Toshiba TG01. Acest nou terminal ar putea semana cu HTC Omni, un zvon care aparuse pe web cu cativa ani in urma, el ramanand totusi doar la nivelul de "barfa".

In privinta modelelor Click, Mega si Rome nu prea avem informatii, dar stim ca acestea sunt doar nume de cod ale handseturilor. Click va fi probabil un handset Android entry level, dar Rome si Mega sunt complet invaluite in mister. E posibil ca macar unul dintre cele 4 telefoane sa soseasca pe piata pana la finalul anului, avand in vedere faptul ca HTC a confirmat recent ca va mai lansa terminale Android si WM in curand.

[VIa: Unwiredview.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×