Motorola A45 Murano, scapat de un site brazilian

2.309 ori
<b>Motorola A45 Murano, scapat de un site brazilian</b>Ceea ce pare a fi un telefon bazat pe messaging, Motorola A45 Murano, tocmai a scapat pe web prin intermediul site-ului brazilian celularcafe.com. Se pare ca telefonul va fi lansat doar in Brazilia, cel putin deocamdata. A45 Murano este un slider, care...

Ceea ce pare a fi un telefon bazat pe messaging, Motorola A45 Murano, tocmai a scapat pe web prin intermediul site-ului brazilian celularcafe.com. Se pare ca telefonul va fi lansat doar in Brazilia, cel putin deocamdata.

A45 Murano este un slider, care inchis arata ca un patrat, iar terminalul vine cu o tastatura QWERTY si conectivitate quad band GSM/GPRS/EDGE. Din pacate noul model Motorola nu suporta conectivitate 3G, iar camera sa are o rezolutie de doar 2 megapixeli. Acest telefon seamana cu Moto Karma QA1, intr-o versiune mai simpla si cu acelasi format de design.

Motorola A45 Murano

De indata ce vom afla specificatiile handsetului si data de lansare pentru Europa, va vom informa, sperand ca terminalul sa aiba un pret rezonabil si eventual si suport 3G.

Amotorola A45 Murano

[Via: Celularcafe.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×