Wiko anunță două smartphone-uri accesibile numite Sunny 2 și Jerry 2; sosesc la prețuri de sub 90 euro

1.044 ori
<b>Wiko anunță două smartphone-uri accesibile numite Sunny 2 și Jerry 2; sosesc la prețuri de sub 90 euro</b>Producătorul francez Wiko a anunțat astăzi lansarea a două noi smartphone-uri accesibile, modele cunoscute drept Sunny 2 și Jerry 2. Acestea costă sub 90 euro și din punct de vedere al dotărilor hardware nu trebuie să aveți așteptări prea mari

Din partea francezilor de la Wiko sosesc astăzi două noi smartphone-uri accesibile, modele numite Sunny 2 și Jerry 2. Acestea aduc dotări modeste după cum era de așteptat, dar un lucru interesant este acela că prețurile nu trec de 90 euro după cum veți afla din rândurile de mai jos.

Wiko Sunny 2

Wiko Sunny 2 este cel mai low-end terminal din lista de față, telefon cu ecran TN WVGA de 4 inch (800 x 480 pixeli), roecsor quad-core de 1.2 GHz și doar 512 MB RAM. Rulează sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow și ni se dezvăluie că prețul său de comercializare va fi de numai 59.99 euro în Franța. După cum vedeți în imaginea de mai sus, vor fi disponibile numeroase variante de culoare.

Wiko Jerry 2

Cât despre Wiko Jerry 2 acesta este un telefon cu preț de 89.99 euro ce aduce un display IPS FWVGA de 5 inch cu rezoluție de 854 x 4800 pixeli, un procesor quad-core MediaTek de 1.3 GHz și cameră foto principală de 5 megapixeli. Pe lista de dotări se mai află o baterie de 2500 mA, slot microSD, 8 GB de stocare flash și 1 GB RAM. Aici avem Android Nougat preinstalat și 5 variante de culoare sunt disponibile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×