Asus ZenFone 4 Pro are parte de o apariție sub formă de fotografii reale în Italia; ar sosi cu Snapdragon 835!

1.475 ori
<b>Asus ZenFone 4 Pro are parte de o apariție sub formă de fotografii reale în Italia; ar sosi cu Snapdragon 835!</b>Această dimineață vine cu vești bune pentru fanii Asus și asta pentru că taiwanezii încep a lansa din produsele ZenFone 4 pregătite pentru acest an. V-am informat deja despre debutul lui Asus ZenFone 4A pe piața din China, iar acum aflăm că

În această dimineață v-am informat și despre lansarea smartphone-ului Asus ZenFone Pegasus 4A pe piața din China, iar acum avem parte de un leak referitor la varianta ZenFone 4 Pro care seamănă izbitor de mult cu recent lansatul Pegasus. Fotografii reale ale acestui handset au fost realizate în Italia și vedem telefonul într-un soi de carcasă menită să îi ascundă design-ul, practică ce a mai fost întâlnită și la scăpări anterioare. 

ASUS ZenFone 4 Pro

Potrivit detaliilor dezvăluite astăzi se pare că telefonul va opta pentru un display AMOLED de 5.7 inch cu rezoluție Quad HD de 2560 x 1440 pixeli și pentru procesorul de top Snapdragon 835. Vom mai primi și 6 GB de RAM, iar în spate o cameră foto duală în dreptul căreia observăm menționat simbolul "2x zoom", semn că acest modul ne va permite să dăm zoom de 2 ori și realiza fotografii fără a pierde din detalii.

ASUS ZenFone 4 Pro

Avem un scanner de amprente plasat frontal, sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat alături de interfața ZenUI și din câte se pare o carcasă complet metalică. Nu avem un panou frontal cu muchii înguste, taiwanezii oferind aici bărbii generoase. Există și speculații referitoare la o lansare oficială pe 21 septembrie, dar nu ar fi exclus să îl vedem mai degrabă prezentat la IFA. 

ASUS ZenFone 4 Pro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×