Asus ZenFone 4 Pro are parte de o apariție sub formă de fotografii reale în Italia; ar sosi cu Snapdragon 835!

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.443 ori
<b>Asus ZenFone 4 Pro are parte de o apariție sub formă de fotografii reale în Italia; ar sosi cu Snapdragon 835!</b>Această dimineață vine cu vești bune pentru fanii Asus și asta pentru că taiwanezii încep a lansa din produsele ZenFone 4 pregătite pentru acest an. V-am informat deja despre debutul lui Asus ZenFone 4A pe piața din China, iar acum aflăm că

În această dimineață v-am informat și despre lansarea smartphone-ului Asus ZenFone Pegasus 4A pe piața din China, iar acum avem parte de un leak referitor la varianta ZenFone 4 Pro care seamănă izbitor de mult cu recent lansatul Pegasus. Fotografii reale ale acestui handset au fost realizate în Italia și vedem telefonul într-un soi de carcasă menită să îi ascundă design-ul, practică ce a mai fost întâlnită și la scăpări anterioare. 

ASUS ZenFone 4 Pro

Potrivit detaliilor dezvăluite astăzi se pare că telefonul va opta pentru un display AMOLED de 5.7 inch cu rezoluție Quad HD de 2560 x 1440 pixeli și pentru procesorul de top Snapdragon 835. Vom mai primi și 6 GB de RAM, iar în spate o cameră foto duală în dreptul căreia observăm menționat simbolul "2x zoom", semn că acest modul ne va permite să dăm zoom de 2 ori și realiza fotografii fără a pierde din detalii.

ASUS ZenFone 4 Pro

Avem un scanner de amprente plasat frontal, sistemul de operare Android 7.1.1 Nougat alături de interfața ZenUI și din câte se pare o carcasă complet metalică. Nu avem un panou frontal cu muchii înguste, taiwanezii oferind aici bărbii generoase. Există și speculații referitoare la o lansare oficială pe 21 septembrie, dar nu ar fi exclus să îl vedem mai degrabă prezentat la IFA. 

ASUS ZenFone 4 Pro

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×