Panasonic P9 este un telefon entry-level ce va fi vândut pentru suma de doar 98 dolari

706 ori
<b>Panasonic P9 este un telefon entry-level ce va fi vândut pentru suma de doar 98 dolari</b>Pe piața din India debutează astăzi un nou telefon entry-level de la Panasonic și anume modelul P9. Acesta costă doar 98 dolari și pentru această sumă beneficiați de dotări cu adevărat modeste. Display-ul este unul de 5 inch, iar la pachet avem 1 GB RAM

Cei de la Pansonic continuă lansarea de noi terminale accesibile pe piața din India, cel mai recent exemplu fiind model intitulat Panasonic P9. Acesta sosește în două variante de culoare și va fi comercializat la prețul de 98 dolari - sumă pentru care ce-i drept am putea găsi un Xiaomi Redmi mult mai bine echipat decât acest produs.

Panasonic P9

Dotările sunt chiar low-end, printre acestea numărându-se un display dezamăgitor de 5 inch cu tehnologie IPS, protecție Asahi Dragonglass și rezoluție de 854 x 480 pixeli. Primim și procesorul quad-core MediaTek MT6737M de 1.1 GHz, 1 GB de RAM și 16 GB spațiu de stocare flash + slot microSD.

Telefonul mai include la pachet o cameră frontală de 5 megapixeli, un senzor foto principal de 8 megapixeli cu bliț LED și autofocus, iar la interior o baterie de 2210 mAh. Rulează Android 7.0 Nougat din fabrică și carcasa sa este una din policarbonat cu spate ce adoptă o textură de tip brushed metal.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×