Wiko Cink Five, telefon dual SIM cu ecran de 5 inch disponibil În Franța

Autor:  | Publicat în:  Wiko 11.185 ori
<b>Wiko Cink Five, telefon dual SIM cu ecran de 5 inch disponibil În Franța</b>Se pare că terminalele interesante cu diagonală mare nu vin doar din Asia, ci și din Europa. Astfel, aflăm că în Franța este comercializat un smartphone dual SIM cu ecran de 5 inch, numit Wiko Cink Five. &nbsp; Prețul sau este de 199 de euro, iar...

Se pare că terminalele interesante cu diagonală mare nu vin doar din Asia, ci și din Europa. Astfel, aflăm că în Franța este comercializat un smartphone dual SIM cu ecran de 5 inch, numit Wiko Cink Five.

Prețul sau este de 199 de euro, iar terminalul se vinde pe negru, albastru sau alb. Se pare că modele sub brandul Wiko au mai existat la nivel local, ceea ce ne dă speranță să vedem și la noi un produs de acest gen într-o zi, poate sub brand Evolio sau Allview. Wiko Cink Five vine cu Android 4.1.2 Jelly Bean, un display IPS de 5 inch cu rezoluție 720p și un procesor quad core Mediatek de 1.2 GHz.

Avem la dispoziție și 1 GB RAM, 4 GB ROM, o cameră de 8 megapixeli în spate și una frontală de 2 megapixeli. Telefonul este un dual SIM, cu radio FM, Bluetooth 4.0, GPS și o carcasă ce măsoară 10.7 mm în grosime. 199 de euro nu sună deloc rău pentru acest handset, al cărui spate îmi amintește puțin de un HTC sau poate de un Alcatel de nouă generație.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×