Wiko lansează smartphone-ul de buget Fizz; acesta vine cu sloturi dual-sim și un preț de doar 89 euro

Autor:  | Publicat în:  Wiko 1.570 ori
<b>Wiko lansează smartphone-ul de buget Fizz; acesta vine cu sloturi dual-sim și un preț de doar 89 euro</b>De curând, compania franceză Wiko, un nume despre care tot am auzit în ultimul timp, a lansat pe piață un nou device accesibil numit Fizz. Acesta este un smartphone dual-SIM ce vine cu un display de 4 inch și un preț de pornire de doar 89 euro....

De curând, compania franceză Wiko, un nume despre care tot am auzit în ultimul timp, a lansat pe piață un nou device accesibil numit Fizz. Acesta este un smartphone dual-SIM ce vine cu un display de 4 inch și un preț de pornire de doar 89 euro.

Wiko Fizz mai vine la pachet cu un procesor dual-core MediaTek MT6572 tactat la 1 GHz, 512 MB de RAM, 4 GB de stocare, o cameră foto de 5 megapixeli cu bliț LED și un slot pentru carduri microSD. Aflăm și faptul că display-ul ce măsoară 4 inch în diagonală suportă o rezoluție de 800x480 pixeli.

Wiko Fizz

Pe partea de conectivitate, Wiko Fizz aduce Wifi, Bluetooth 4.0, GPS și viteze de până la 21 Mbps prin HSPA+. De asemenea, telefonul integrează o cameră foto secundară de 1.3 megapixeli și o baterie de 1500 mAh. Wiko Fizz va rula sistemul de operare Android 4.2.2 JellyBean și va fi disponibil la un preț de 89 euro în 4 variante de culoare (negru, roșu, alb, albastru).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×