LG Electronics postează un teaser video cu primul smartwatch al companiei ce va rula platforma Android Wear

1.027 ori
<b>LG Electronics postează un teaser video cu primul smartwatch al companiei ce va rula platforma Android Wear</b>Unul dintre cele mai mari trenduri din acest an sunt și ceasurile inteligente, device-uri portabile cunoscute mai simplu sub denumirea de smartwatch-uri. Acum ceva timp, mai precis pe data de 18 martie, cei de la Google au anunțat platforma Android Wear...

Unul dintre cele mai mari trenduri din acest an sunt și ceasurile inteligente, device-uri portabile cunoscute mai simplu sub denumirea de smartwatch-uri. Acum ceva timp, mai precis pe data de 18 martie, cei de la Google au anunțat platforma Android Wear ce va fi utilizată de către partenerii săi pentru producerea unor astfel de dispozitive.

Printre primii producători ce au anunțat lansarea unui smartwatch s-a numărat și LG, companie care a postat în cursul zilei de astăzi un teaser video cu produsul LG G Watch ce urmează a fi lansat în următoarea perioadă pe piață.

Printre funcțiile pe care le va integra LG G Watch se numără rezistența la apă și praf, cât și modul always-on al display-ului, mod prin care ecranul va fi aprins tot timpul. Rămâne de văzut când va fi lansat oficial pe piață acest device promițător și la ce preț va fi comercializat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×