Odys Neo 6 este un phablet de 6 inch ce costă doar 629 lei pe eMAG.ro; iată cum se prezintă la nivel de specificații

1.728 ori
<b>Odys Neo 6 este un phablet de 6 inch ce costă doar 629 lei pe eMAG.ro; iată cum se prezintă la nivel de specificații</b>&Icirc;n stocurile retailerilor din țară &icirc;și fac apariția mai mereu terminale interesante, cum este și cazul lui Odys Neo 6, phablet de 6 inch v&acirc;ndut &icirc;n acest moment de către eMAG la un preț de doar 629 lei. Această sumă ne...

În stocurile retailerilor din țară își fac apariția mai mereu terminale interesante, cum este și cazul lui Odys Neo 6, phablet de 6 inch vândut în acest moment de către eMAG la un preț de doar 629 lei. Această sumă ne promite un smartphone de mari dimensiuni numai bun pentru playback video, dar și pentru utilizarea sa pe post de GPS.

Dotările sale hardware sunt reprezentate de către un display LED IPS de 6 inch cu rezoluție 960 x 540 pixeli, de procesorul quad-core pe 64-bit tactat la 1.3 GHz și de către cei 2 GB memorie RAM. Avem la dispoziție 16 GB spațiu de stocare, dar și un slot microSD prin care se pot adăuga alți 32 GB.

Odys Neo 6 este un phablet de 6 inch ce costă doar 629 lei pe eMAG.ro; iată cum se prezintă la nivel de specificații

Telefonul vine cu suport 4G LTE, dual-SIM, A-GPS, și cu sistemul de operare Android 5.1 Lollipop ce adoptă o interfață aproape stock. La pachet se află un senzor frontal de 2 megapixeli, o cameră foto principală de 5 megapixeli cu bliț LED și o baterie de 2550 mAh ce promite 7 ore de convorbire.

Nici design-ul nu este deloc unul rău, phablet-ul sosind într-o carcasă ce pare a fi realizată din aliaj metalic. Pentru dotările aduse la interior, și pentru display-ul de mari dimensiuni, Odys Neo 6 își merită cu siguranță banii cheltuiți. Dacă telefonul v-a convins, puteți plasa o comandă pe site-ul eMAG.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×