Windows 8.1 suportă acum playback MKV nativ; Windows 10 va Îmbunătăți implementarea sa

774 ori
<b>Windows 8.1 suportă acum playback MKV nativ; Windows 10 va Îmbunătăți implementarea sa</b>Se pare că utilizatorii care prefera pirateria în locul streamingului video contra cost au primit o veste bună de la Microsoft. Astfel, Windows 8.1 va oferi acum suport pentru playback MKV în mod nativ. &nbsp; Windows 8.1 suportă acum nativ Matroka...

Se pare că utilizatorii care prefera pirateria în locul streamingului video contra cost au primit o veste bună de la Microsoft. Astfel, Windows 8.1 va oferi acum suport pentru playback MKV în mod nativ.

Windows 8.1 suportă acum nativ Matroska Multimedia Container (MKV) în cadrul playerului video integrat. Formatul acesta a fost folosit des pentru a oferi acces la copii piratate ale filmelor și serialelor la o calitate bună prin intermediul torentelor. Prin implementarea suportului MKV le face viața piraților mai ușoară, evident a celor prea leneși să descarce VLC Player de pe web.

Bineînțeles, utilizatorii aflați în legalitate vor prefera serviciile de streaming, iar furnizorii de conținuturi vor continua să ofere streaming video în loc opțiuni fără DRM. Microsoft a promis și că va continua să ofere suport MKV în următorul Windows, Windows 10, oferind și suport pentru Free Lossless Audio Codec (FLAC). Deocamdată implementarea MKV în Windows 8.1 este limitată de către suportul pentru codecuri și subtitrări al sistemului de operare.

Aceste probleme se vor rezolva pe Windows 10.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×