Update-ul aniversar Windows 10 este distribuit acum către utilizatorii din programul Insider

809 ori
<b>Update-ul aniversar Windows 10 este distribuit acum către utilizatorii din programul Insider</b>De astăzi, cei de la Microsoft încep distribuirea update-ului aniversar Windows 10 către membri din programul Insider. Noua versiune este oferită atât pentru platforma desktop, cât și pentru smartphone-urile ce rulează Windows 10 Mobile. Ca noutăți avem

De astăzi, Microsoft începe distribuirea update-ului aniversar Windows 10 RTM către utilizatorii înscriși în programul Insider - actualizare ce sosește sub forma lui Build 14393 și care aduce o serie de îmbunătățări și bug fixuri la pachet. De asemenea, noua versiune este disponibilă și pentru smartphone-urile ce rulează sistemul de operare Windows 10 Mobile, urmând ca software-ul final să ajungă pe data de 2 august către toți utilizatorii de Windows 10.

Update aniversar Windows 10

Printre modificările aduse platformei desktop se numără suportul pentru conectarea iPod-ului ca device de stocare în masă, și îmbunătățirile oferite pentru meniul Start, pentru asistentul virtual Cortana și totodată pentru Action Center. În număr mai mare sunt noutățile regăsite în varianta aniversară Windows 10 Mobile.

Aici se remarcă rezvolvarea bug-ului ce făcea ca bateria modelelor dual-SIM Lumia 950 XL să fie epuizată foarte rapid odată ce aplicația Visual Voicemail sincorniza mesajele din căsuța vocală. O îmbunătățire similară a fost adusă și pentru smartphone-urile Lumia 535, 640, 735, 830, 940 și Lumia Icon. De asemenea, avem parte și de rezolvarea unui bug întâlnit în aplicația Voice Recorder, respectiv rezolvarea problemelor întâmpinate cu modelele dual-SIM. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×