Windows 8 Release Preview disponibil acum! Iată de unde Îl poți descărca și ce Îmbunătățiri aduce!

Autor:  | Publicat în:  Windows 8 1.311 ori
<b>Windows 8 Release Preview disponibil acum! Iată de unde Îl poți descărca și ce Îmbunătățiri aduce!</b>După cum probabil știți deja, v-am oferit în această lună un demo al lui Windows 8 Release Preview pe tableta Samsung Series 7 Slate 700T, în cadrul IT Congress 2012. Acum a sosit în sfârșit OS-ul și pentru publicul larg, după ce scăpase pe...

După cum probabil știți deja, v-am oferit în această lună un demo al lui Windows 8 Release Preview pe tableta Samsung Series 7 Slate 700T, în cadrul IT Congress 2012. Acum a sosit în sfârșit OS-ul și pentru publicul larg, după ce scăpase pe torente și forumuri asiatice în varianta chineză cu 2 zile în urmă. îl puteți descărca pe Windows 8 Release Preview de aici.

Microsoft a promis că va începe un program Windows Upgrade în 131 de țări începând cu 2 iunie. Acest program permite celor care cumpără un PC Windows 7 să achiziționeze la prețul de doar 14.99 upgrade-ul Windows 8 Pro, oferta fiind valabilă până pe 31 ianuarie 2013. Vor exista și oferte speciale pentru cei care au deja un PC bazat pe Windows 7, dar ele vor fi anunțate în lunile următoare. Ce înseamnă acest lucru? Practic că aveți rezervat un upgrade la Windows 8 de îndată ce el e lansat oficial în varianta finală.

în ce privește acest Release Preview, el a sosit cu câteva zile mai devreme decât a promis Microsoft și printre îmbunătățirile principale se număra noi aplicații Metro, navigarea în browser prin funcția Flip Ahead, suport Flash în browser și imbunatatirea experientei multi monitor. Wikipedia și Box.net se număra printre aplicațiile Metro care debutează în Windows Store și aflați că acest OS este disponibil acum în 14 limbi străine. Există și îmbunătățiri de performanță și stabilitate față de versiunea precedentă. Utilizatorii au la dispoziție și 3 noi hub-uri Bing: călătorii, sport și știri.

în ce îl privește pe IE 10, acesta vine cu funcția Flip ahead, care prezice actiunile utilizatorului în browser. Spre exemplu, dacă citiți un articol împărțit în 7 pagini, browserul va pregăti trecerea la pagina a doua imediat ce terminați cu prima. Astfel, el știe care e următorul click al utilizatorului și preîntâmpina această acțiune. Veți vedea o săgeată care vă îndeamnă să continuați activitatea prezisă de browser. IE are acum și o funcție Share, asta însemnând că puteți partaja pagini web cu alți utilizatori și în rețele sociale, dacă vreți. Flash 11.3 este încorporat în această versiune Metro IE, în cazul în care vă întrebați.

Voi ați descărcat noul Windows 8? Cum se mișcă? Așteptăm comentarii mai jos sau pe forum!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×