Tabletă Samsung cu Windows 8 (Series 7 Slate 700T) Într-un hands on Mobilissimo.ro la IT Congress 2012 (Video)

3.470 ori
<b>Tabletă Samsung cu Windows 8 (Series 7 Slate 700T) Într-un hands on Mobilissimo.ro la IT Congress 2012 (Video)</b>După ce vi l-am prezentat pe ASUS PadFone de la IT Congress 2012, unde am participat ieri, acum vă prezentăm și o tabletă foarte interesantă cu Windows 8. Este vorba despre Samsung Series 7 Slate 700T, pe care e posibil să o primim în teste în...

După ce vi l-am prezentat pe ASUS PadFone de la IT Congress 2012, unde am participat ieri, acum vă prezentăm și o tabletă foarte interesantă cu Windows 8. Este vorba despre Samsung Series 7 Slate 700T, pe care e posibil să o primim în teste în curând, de această dată de la Microsoft.

Am participat și la conferința Microsoft care s-a axat pe prezentarea Microsoft Lync și Windows 8. La IT Congress 2012, organizat la Timișoara de Eta2U, Microsoft Romania a împărțit standul cu Nokia, dar din păcate nu au expus și modelul Lumia 900 pe care am fi dorit să-l vedem și la Timișoara, după ce v-am prezentat deja un hands on din București. în ce privește tableta Samsung cu Win 8, ea are un preț de peste 1000 de dolari și vine cu SSD de 64 GB, 4 GB RAM DDR3, un procesor Intel Core i5 de 1.6 GHz și măsoară 11.6 inch în diagonală.

Printre dotările sale se număra un port mini HDMI, difuzoare stereo, un port USB 2.0, slot microSD, conectivitate WiFi și Bluetooth și chiar și Ethernet, dar asta printr-un dock special. Windows 8 funcționează excelent pe această tabletă și deși software-ul nu este finalizat, interfața Metro arata atractiv, este fluidă și permite un multitasking eficient, după cum se vede și în clip. Vom reveni cu un preview detaliat al tabletei, dar până atunci vă invităm la discuții despre acest terminal și Windows 8 pe Forumul Mobilissimo.ro.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×