Windows Mobile inca da semne de viata, beneficiaza de Opera Mobile 5.1

739 ori
<b>Windows Mobile inca da semne de viata, beneficiaza de Opera Mobile 5.1</b>Windows Mobile reprezinta deja o pereche de cuvinte pe care nu o sa le mai auzim prea des in urmatoarea perioada, avand in vedere faptul ca fi lansata noua generatie de platforma mobila de la Microsoft, Windows Phone 7. Totusi iata ca vechiul OS inca...

Windows Mobile reprezinta deja o pereche de cuvinte pe care nu o sa le mai auzim prea des in urmatoarea perioada, avand in vedere faptul ca fi lansata noua generatie de platforma mobila de la Microsoft, Windows Phone 7. Totusi iata ca vechiul OS inca beneficiaza de softuri compatibile, cum ar fi browserul Opera Mini 5.1.

Disponibil deja pe Java, BlackBerry si telefoane Android, acest browser poate fi descarcat pe terminale Windows Mobile 2003 SE, 5.x si 6.x. Opera Mini 5.1vine cu suport pentru rezolutii ridicate si schimbarea orientarii ecranului cu ajutorul accelerometrului. Va reamintim ca principalul avantaj al browserului Opera Mini este faptul ca el comprima cu pana la 90% datele incarcate inainte ca acestea sa ajunga pe telefon.

Astfel, transferul de date este minim si va ajuta utilizatorul sa economiseasca, in special daca foloseste un abonament date costisitor. Softul este disponibil gratuit si poate fi instalat vizitand m.opera.com de pe handset.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×