Windows Phone 7 booteaza in doar 30 de secunde (Video)

1.367 ori
<b>Windows Phone 7 booteaza in doar 30 de secunde (Video)</b>Cel mai nou OS mobil produs de&nbsp; Microsoft, Windows Phone 7 are, pe langa interfata, un alt atuu: viteza de bootare. Dureaza 30 de secunde ca WP7 sa devina functional si operational pe terminalul pe care ruleaza. Dovada in clipul de mai jos: &nbsp;...

Cel mai nou OS mobil produs de  Microsoft, Windows Phone 7 are, pe langa interfata, un alt atuu: viteza de bootare. Dureaza 30 de secunde ca WP7 sa devina functional si operational pe terminalul pe care ruleaza. Dovada in clipul de mai jos:

Trebuie mentionat ca aceasta nu este varianta finala a sistemului de operare, iar daca 30 de secunde vi se pare mult, aflati ca dura ceva timp ca Windows Mobile 6.5 sa booteze si apoi inca 30 de secunde treceau pana ce handsetul care rula acest OS initializa procesele de baza.

Aparent, un HTC Touch Pro 2 booteaza intr-un minut, iar daca va uitati la clipul de mai sus observati ca un smartphone LG a fost ales pentru a testa WP7. Sa fie acesta primul model WP7 care va fi lansat?

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×