Windows RT se va uni cu viitorul release Windows

935 ori
<b>Windows RT se va uni cu viitorul release Windows</b>Microsoft a decis să nu mai lanseze produse software din seria Windows RT și intenționează să unească acest proiect cu viitoarea generație de Windows OS. E vorba despre Windows Blue, care se va lansa la vara. &nbsp; Partenerii hardware Microsoft au...

Microsoft a decis să nu mai lanseze produse software din seria Windows RT și intenționează să unească acest proiect cu viitoarea generație de Windows OS. E vorba despre Windows Blue, care se va lansa la vara.

Partenerii hardware Microsoft au promovat agresiv Windows RT, poate chiar prea agresiv, subliniind puterea tabletelor cu ARM și noua generație Windows. în urma marketingului, multă lume a crezut că aceste tablete puternice vor oferi experienta Windows 8 full și nu au înțeles exact conceptul din spatele lui Windows RT. Ce a urmat? Cererea scăzută a terminalelor Windows RT, parteneri nemulțumiți precum Samsung, care a decis să nici nu mai lanseze tableta Ativ Tab în SUA și Europa si alte probleme de acest gen au afectat imaginea lui Win RT.

Următoarea generație de Windows este așteptată să debuteze la Microsoft Build Developer Conference 2013, care va avea loc între 26-28 iunie, în San Francisco. Nu văd de ce ar fi mai păstrat vreun element din Windows RT, sincer să fiu. Aplicațiile se deschideau greu, modul desktop era total inutil, iar terminalele ARM erau mai slabe decât cele x86.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×