Samsung a primit numeroase brevete În 2012, cu mult mai multe decât rivalii săi

Autor:  | Publicat în:  Samsung 796 ori
<b>Samsung a primit numeroase brevete În 2012, cu mult mai multe decât rivalii săi</b>Samsung s-a înarmat puternic în 2012, primind foarte multe brevete, în special cele legate de telefonia mobila. E știut faptul că Samsung nu a avut chiar un an bun în privința proceselor pe bază de brevete și a avut de plătit 1 miliard celor de...

Samsung s-a înarmat puternic în 2012, primind foarte multe brevete, în special cele legate de telefonia mobila. E știut faptul că Samsung nu a avut chiar un an bun în privința proceselor pe bază de brevete și a avut de plătit 1 miliard celor de la Apple, plus confruntarea cu produse interzise la vânzare pe anumite piețe.

Samsung vrea să evite astfel de situații pe viitor și astfel în ultimele 12 luni au primit mai multe brevete decât orice altă companie din domeniul telecom. Rămâne de văzut dacă această companie sud-coreeana strânge brevetele pentru a ataca, sau doar pentru a se apăra de rivali că Apple, Nokia și poate chiar și HTC. în mod interesant, Samsung are acum cele mai multe brevete pe zona de mobile din lume, chiar mai multe decât Nokia și Microsoft.

Datele oficiale arata că 25% dintre brevetele depuse în 2012 erau bazate pe tehnologii mobile, iar numărul este în creștere, pe măsură ce tabletele și telefoanele devin tot mai populare. Evident, când se ajunge în tribunale nu mai contează numărul, ci calitatea și unicitatea brevetelor... Să vedem dacă Galaxy S4 va ajunge în magazine teafăr și nevătămat!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×