World of Tanks Blitz disponibil acum pe Android, sosește gratuit și cu multiplayer care se conectează rapid

Autor:  | Publicat în:  Jocuri 972 ori
<b>World of Tanks Blitz disponibil acum pe Android, sosește gratuit și cu multiplayer care se conectează rapid</b>După ce a primit review de la Mobilissimo.ro pe iOS, jocul World of Tanks Blitz a sosit și pe Android. Am apreciat acest titlu gratuit pe iPad și suntem siguri că e la fel de distractiv pe Android.&nbsp; &nbsp; &nbsp; Un lucru de remarcat aici e că...

După ce a primit review de la Mobilissimo.ro pe iOS, jocul World of Tanks Blitz a sosit și pe Android. Am apreciat acest titlu gratuit pe iPad și suntem siguri că e la fel de distractiv pe Android.

 
Un lucru de remarcat aici e că jocul nu are mod single player și nici vreo campanie, fiind exclusiv multiplayer. El se conectează rapid la servere și va permite să va implicați în lupte de 7 versus 7. Există 10 terenuri pe care să va duelați și peste 100 de tancuri din Germania, Marea Britanie, SUA și Rusia. Există 4 clase de tancuri, inclusiv light, mediu, heavy și tank destroyere, toate cu un skill tree uriaș și multe upgrade-uri.
 
Există și o funcție de chat, alianțe, iar grafica arată excelent. Fizică tancurilor e foarte bună și aveți la dispoziție mai multe tipuri de proiectile și strategii pe care să le abordați. Jocul are în app purchases, dar nu sunteți forțați să le folosiți, cu toate că evoluția e cam lentă. Controlul e intuitiv și jocul se descărcă de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×