Lenovo K3 Music Lemon este un music phone "ca pe vremuri", costă sub 100 de dolari

1.114 ori
<b>Lenovo K3 Music Lemon este un music phone "ca pe vremuri", costă sub 100 de dolari</b>Cum va sună un telefon cu dotări midrange și preț sub 100 de dolari, plus un brand de top asociat? E cazul lui Lenovo K3, care tocmai a fost anunțat în China, drept rival principal pentru Xiaomi Redmi 1S. &nbsp; &nbsp; Handsetul e promovat că...

Cum va sună un telefon cu dotări midrange și preț sub 100 de dolari, plus un brand de top asociat? E cazul lui Lenovo K3, care tocmai a fost anunțat în China, drept rival principal pentru Xiaomi Redmi 1S.

 
Handsetul e promovat că telefon muzical, costă 96 de dolari și poate fi găsit doar în China, prin retailerul JD deocamdată. Terminalul ar putea sosi și la nivel internațional, iar numele sau complet este Lenovo K3 Music Lemon. Dotările sale includ un display HD de 5 inch, cu panou IPS, o carcasă cu grosime de 7.9 și un procesor quad core Qualcomm Snapdragon 410.
 
Procesorul e tactat la 1.2 GHz și însoțit de 1 GB RAM, 16 GB stocare și slot microSD. Lenovo K3 mai e dotat și cu o cameră de 8 megapixeli în spate, una frontala de 2 MP și o baterie de 2300 mah. El vine cu o carcasă galbenă și tehnologie acustică Waves MaxxAudio.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×