X-Terran este primul ATV produs de către Acer; model electric existent pentru moment doar la stadiul de concept

Autor:  | Publicat în:  Acer 407 ori
<b>X-Terran este primul ATV produs de către Acer; model electric existent pentru moment doar la stadiul de concept</b>&Icirc;n timp ce companii ca Apple și Google pregătesc lansarea de automobile electrice, iată că Acer decide să inoveze &icirc;ntr-o altă categorie prezentă pe piață. &Icirc;n cadrul conferinței eCarTec ce a avut loc săptăm&acirc;na trecută...

În timp ce companii ca Apple și Google pregătesc lansarea de automobile electrice, iată că Acer decide să inoveze într-o altă categorie prezentă pe piață. În cadrul conferinței eCarTec ce a avut loc săptămâna trecută în Munchen, producătorul american a dezvăluit un prim ATV electric denumit X-Terran.

Acesta din urmă este doar un concept momentan, unul care nu arată deloc rău din punct de vedere al design-ului. Fiind un vehicul de tip electric, Acer X-Terran sosește cu un motor electric dotat cu baterii Li-Ion capabile să ofere o putere totală de 8.7 kWh.

X-Terran este primul ATV produs de către Acer; model electric existent pentru moment doar la stadiul de concept

Potrivit detaliilor sosite în presă imediat după prezentarea acestui ATV, se pare că Acer a dorit ca prin acest concept să își dezvăluie capabilitățile în ceea ce privește dezvoltarea de baterii pentru automobilele electrice. Dacă acest vehicul va ajunge sau nu realitate la un moment dat, rămâne de văzut. Până atunci nu putem decât să apreciem inițiativa celor de la Acer și să admirăm imaginile de mai sus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×