Huawei Honor 5X se afișează într-o nouă imagine cu doar puțin timp înaintea lansării oficiale

712 ori
<b>Huawei Honor 5X se afișează într-o nouă imagine cu doar puțin timp înaintea lansării oficiale</b>Din c&acirc;te putem remarca, ziua de 27 octombrie pare a fi una foarte aglomerată pe piața chineză, regiune unde deja a fost lansat smartphone-ul LeTV 1s. Programul de lansări va continua &icirc;n aceasă zi cu evenimentul pregătit de către Huawei,...

Din câte putem remarca, ziua de 27 octombrie pare a fi una foarte aglomerată pe piața chineză, regiune unde deja a fost lansat smartphone-ul LeTV 1s. Programul de lansări va continua în aceasă zi cu evenimentul pregătit de către Huawei, companie ce urmează a dezvălui modelul Honor 5X în doar câteva ore.

Între timp pe web și-au făcut apariția atât câteva schițe ale terminalului, dar și o nouă imagine de presă cu acesta. Remarcăm faptul că din punct de vedere al design-ului, Honor 5X se aseamănă extrem de mult cu Huawei Mate S, un device pe care vi l-am prezentat anterior în cadrul unui review detaliat.

Revening la Honor 5x, aflați că acesta va costa 160 dolari în versiunea cu 2 GB memorie RAM, respectiv 220 dolari în varianta cu 3 GB RAM la bord. Dotările sale sunt reprezentate de display-ul Full HD de 5.5 inch, camera foto de 13 megapixeli, procesorul Qualcomm octa-core și de către scanner-ul de amprente amplasat pe spate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×