Xbox 360 și PlayStation 3 subjugate de telefonul mobil, prin intermediul noilor chipuri Qualcomm

Autor:  | Publicat în:  Qualcomm 1.247 ori
<b>Xbox 360 și PlayStation 3 subjugate de telefonul mobil, prin intermediul noilor chipuri Qualcomm</b>Producătorul de chipseturi Qualcomm a anunțat recent o parte din produsele sale pentru 2011, printre ele numărându-se Qualcomm Adreno 300, care va crește performanța grafică pe terminalele mobile, confirma anandtech. &nbsp; Compania producătoare...

Producătorul de chipseturi Qualcomm a anunțat recent o parte din produsele sale pentru 2011, printre ele numărându-se Qualcomm Adreno 300, care va crește performanța grafică pe terminalele mobile, confirma anandtech.

Compania producătoare afirmă că smartphone-urile următorilor ani vor atinge potențialul grafic al lui Xbox 360 sau PlayStation 3, performanță de care Samsung Galaxy S a fost cel mai aproape până acum. Qualcomm a mai prezentat și un nou produs din gama system-on-a-chip, MSM8960, un dual core de 28nm care va oferi o performanță de 5 ori mai mare decat varianta originală de Snapdragon, în același timp consumând cu 75% mai puțina energie.

Produsul va sosi pe piață în 2011 și va include module pentru funcții ca radio FM, Bluetooth, GPS și WiFi, plus un modem LTE/3G multi-mode. între timp, în următoarele luni ne așteptăm să vedem primele procesoare Qualcomm Snapdragon de 1.5GHz integrate în smartphone-uri ce vor debuta oficial.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×