Xbox 360 și PlayStation 3 subjugate de telefonul mobil, prin intermediul noilor chipuri Qualcomm

1.280 ori
<b>Xbox 360 și PlayStation 3 subjugate de telefonul mobil, prin intermediul noilor chipuri Qualcomm</b>Producătorul de chipseturi Qualcomm a anunțat recent o parte din produsele sale pentru 2011, printre ele numărându-se Qualcomm Adreno 300, care va crește performanța grafică pe terminalele mobile, confirma anandtech. &nbsp; Compania producătoare...

Producătorul de chipseturi Qualcomm a anunțat recent o parte din produsele sale pentru 2011, printre ele numărându-se Qualcomm Adreno 300, care va crește performanța grafică pe terminalele mobile, confirma anandtech.

Compania producătoare afirmă că smartphone-urile următorilor ani vor atinge potențialul grafic al lui Xbox 360 sau PlayStation 3, performanță de care Samsung Galaxy S a fost cel mai aproape până acum. Qualcomm a mai prezentat și un nou produs din gama system-on-a-chip, MSM8960, un dual core de 28nm care va oferi o performanță de 5 ori mai mare decat varianta originală de Snapdragon, în același timp consumând cu 75% mai puțina energie.

Produsul va sosi pe piață în 2011 și va include module pentru funcții ca radio FM, Bluetooth, GPS și WiFi, plus un modem LTE/3G multi-mode. între timp, în următoarele luni ne așteptăm să vedem primele procesoare Qualcomm Snapdragon de 1.5GHz integrate în smartphone-uri ce vor debuta oficial.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×