NEC Casio pregătește lansarea unui telefon Android pentru 2011; Casio C771 este debutantul?

1.343 ori
<b>NEC Casio pregătește lansarea unui telefon Android pentru 2011; Casio C771 este debutantul?</b>Conglomeratul NEC Casio Mobile, constituit din companiile NEC, Hitachi și Casio a anunțat recent intenția sa de a intra pe piața smartphone-urilor Android, primul model de acest gen urmând să fie lansat în 2011. Sansele sunt destul de mari ca...

Conglomeratul NEC Casio Mobile, constituit din companiile NEC, Hitachi și Casio a anunțat recent intenția sa de a intra pe piața smartphone-urilor Android, primul model de acest gen urmând să fie lansat în 2011. Sansele sunt destul de mari ca handsetul în cauză să fie chiar Casio C771, care recent a fost descoperit în documentele autorității americane FCC.

Deocamdată NEC Casio Mobile nu produce vreun model de smartphone, astfel că lansarea unui astfel de terminal va reprezenta o mutare importantă pentru companie. Oficialii săi speră ca până în 2012 smartphone-urile să reprezinte 50% din vânzările firmei și să atingă 6 milioane de unități vândute în următorii 2 ani.

Deși această companie este japoneză, primul sau smartphone Android va debuta în SUA, în martie, apoi în Japonia înainte de finalul verii. în ce privește modelul C771, acesta rămâne un mister deocamdată, în afară de câteva detalii minore, precum prezența unui ecran touch la bord, a unui accelerometru și a unei busole digitale.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×