Dell lansează în România tableta Latitude 12 Rugged, un model rezistent la apă, nisip şi medii dure

Autor:  | Publicat în:  Dell 743 ori
<b>Dell lansează în România tableta Latitude 12 Rugged, un model rezistent la apă, nisip şi medii dure</b>Dell a lansat astăzi &icirc;n Rom&acirc;nia o nouă tableta din gama Latitude, de această dată un model rezistent la apă, praf şi construită pentru utilizarea &icirc;n medii dure. Terminalul poartă numele de Dell Latitude 12 Rugged şi e detaliat...

Dell a lansat astăzi în România o nouă tableta din gama Latitude, de această dată un model rezistent la apă, praf şi construită pentru utilizarea în medii dure. Terminalul poartă numele de Dell Latitude 12 Rugged şi e detaliat mai jos.

În cadrul lansării de azi device-ul a fost prezentat căzând de la înălţime şi stropit cu apă, supravieţuind fără probleme testelor. Tableta poate fi scăpată de la peste un metru înălţime şi rezistă şi la temperaturi extreme. La bord se află un ecran HD Direct View de 11.6 inch, care permite vizualizarea la exterior fără probleme şi suporta şi interacţiunea cu mănuşi.

Dell Latitude 12 Rugged

Dell a inclus aici un sistem de management termal QuadCool de generaţie a patra şi un procesor Intel Core M de generaţie a cincea, păstrând temperaturile la un nivel rezonabil. Bateria acestui model oferă până la 12 ore de viaţă, iar printre dotări se mai află şi stocare SSD de până la 512 GB, GPS dedicat şi suport WiFi 802.11 ac.

Dell lansează în România tableta Latitude 12 Rugged, un model rezistent la apă, nisip şi medii dure

E asigurată şi protecţia datelor prin Dell Data Protection şi tehnologiile Intel vPro şi Intel TPM 1.2. Tableta mai vine cu o interfaţă de andocare cu suport pentru modularitate a componentelor, primind accesorii ca dock de birou, de vehicul sau tastatură.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×