Apple lansează căştile AirPods Pro, la preţul de 249 de dolari: design nou, anulare activă a zgomotului de fond

1.931 ori
<b>Apple lansează căştile AirPods Pro, la preţul de 249 de dolari: design nou, anulare activă a zgomotului de fond</b>Apple a anunţat astăzi mult aşteptatele sale căşti AirPods Pro, care costă 249 de dolari. Noul dispozitiv vine cu design nou şi se remarcă faţă de predecesori printr-o anulare activă a zgomotului de fond.

Apple a anunţat astăzi mult aşteptatele sale căşti AirPods Pro, care costă 249 de dolari. Noul dispozitiv vine cu design nou şi se remarcă faţă de predecesori printr-o anulare activă a zgomotului de fond.

Produsul este deja disponibil la precomandă şi se va livra începând de miercuri, 30 octombrie. Aceste căşti wireless sosesc cu două microfoane la bord, folosite pentru a asculta zgomotul ambiental din jur şi apoi a face ajustări necesare pentru o experienţa acustică ideală. AirPods Pro vin şi cu un sistem special de circulaţie a aerului care va egaliza presiunea din urechi pentru un confort sporit.

Există şi ceva numit "Adaptive EQ", care ajută la reglarea frecventelor joase şi medii, în funcţie de forma urechii fiecăruia. În plus, avem şi un mod "Transparent", care permite ca unele sunete din jur să răzbată peste muzică, aşa încât să auzi acel claxon care îţi poate salva viaţa dacă nu te uiţi pe unde traversezi. Sau să auzi dacă te strigă un cunoscut...

AirPods Pro mai are la bord şi un procesor H1 cu nuclee specializate pe procesarea audio şi promite latenţă fantastic de scăzută. Avem şi funcţionalitate "Hey Siri" hands free, iar autonomia produsului este de 4.5 ore, sau cu anularea zgomotului până la 3 ore de convorbiri. Evident este oferită şi o cutiuţă de transport şi încărcare la pachet, care oferă un total de 24 de ore autonomie.

Se încarcă şi via wireless acea cutie (Qi), iar căştile mai aduc şi certificare IPX4 pentru rezistenţa la apă şi transpiraţie. Din ce am înţeles noul produs e mai compact decât AirPods-urile clasice şi oferă şi posibilitatea de a schimba vârfurile din silicon, ceva ce AirPods nu au, mulţumindu-se cu un corp complet din plastic. Văd că noile căşti vin pe alb, dar un zvon de acum câteva zile garanta că vor sosi şi pe negru, bej şi un Midnight Green că iPhone 11 Pro.

Pea Shooter din jocul Plants vs Zombies

Ca o notă personală, nu vi se pare că aceste căşti seamănă cu personajul Pea Shooter din jocul Plants vs Zombies?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×