Xiaomi anunță telefonul MiPhone 3, cu specificații de flagship

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 1.293 ori
<b>Xiaomi anunță telefonul MiPhone 3, cu specificații de flagship</b>în vreme ce în Europa IFA 2013 domina peisajul tech, din China ne vine o veste despre lansarea unui nou smartphone. E vorba despre Xiaomi MiPhone 3, un flagship al companiei din spatele lui MIUI. &nbsp; MIUI este un skin customizat al lui Android care...

în vreme ce în Europa IFA 2013 domina peisajul tech, din China ne vine o veste despre lansarea unui nou smartphone. E vorba despre Xiaomi MiPhone 3, un flagship al companiei din spatele lui MIUI.

MIUI este un skin customizat al lui Android care are succes la public, având deja 20 de milioane de unități. MiPhone 3 vine cu această experiență preinstalata, iar dotările sale includ un display Sharp/LG de 5 inch, cu tehnologie IPS și rezoluție Full HD. Sub carcasa noului smartphone se ascunde un CPU Nvidia Tegra 4 quad core de 1.8 GHz, 2 GB RAM LPDDR3, 16 sau 64 GB memorie internă (eMMC4.5) și o baterie de 3050 mAh.

Xiaomi MiPhone 3

Telefonul integrează o cameră de 13 megapixeli în spate cu senor CMOS Sony Exmor RS și o cameră frontală de 2 MP cu BSI. Avem la dispoziție și NFC, WiFi și toate acestea într-un device cu grosime de 8.1 mm și greutate de 145 de grame. Cel mai atractiv aspect al lui Xiaomi MiPhone 3 este prețul, de vreme ce el costă doar 327 de dolari în varianta de 16 GB sau 408 dolari în cea de 64 GB.

Xiaomi MiPhone 3

Xiaomi MiPhone 3

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×