Xiaomi ar putea lansa smartphone-uri de sub 80 dolari anul viitor

793 ori
<b>Xiaomi ar putea lansa smartphone-uri de sub 80 dolari anul viitor</b>Printre cele mai de succes companii chineze la nivel global se numără totodată și Xiaomi, producător ce are planuri mari pentru 2015. Potrivit unor surse din cadrul lanțurilor de distribuție taiwaneze ce au fost citate de către DigiTimes, Xiaomi...

Printre cele mai de succes companii chineze la nivel global se numără totodată și Xiaomi, producător ce are planuri mari pentru 2015. Potrivit unor surse din cadrul lanțurilor de distribuție taiwaneze ce au fost citate de către DigiTimes, Xiaomi ar urma să lanseze smartphone-uri de sub 81$ în anul imediat următor.

Deși specificațiile acestor viitoare terminale nu se cunosc, aflăm că principalul furnizor de panouri LCD necesare vor fi cei de la BEO Technology, companie ce vine cu cel mai mic preț de pe piață în acest moment. Din câte știți, Xiaomi a căștigat popularitate anul acesta și prin lansarea lui Redmi Note, un phablet cu preț de 120 eur.

De asemenea, în vara anului 2013, compania chineză lansa și modelul Redmi, un device cu display HD de 4.7 inch, procesor quad-core de 1.5 GHz, 1 GB memorie RAM și cameră foto de 8 megapixeli, produs ce era vândut la prețul de 100 euro. Ținând cont de evoluția rapidă în materie de tehnologie, suntem curioși ce ne poate oferi Xiaomi pentru doar 80$.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×