Windows 10 Consumer Preview scapă pe web; iată ce funcții aduce acest nou release

1.153 ori
<b>Windows 10 Consumer Preview scapă pe web; iată ce funcții aduce acest nou release</b>După ce în cursul zilei de ieri, cei de la winbeta.org aveau plăcerea să ne prezinte un clip în care Cortana era testată în varianta desktop Windows 10, iată că astăzi publicația revine cu un nou material video în care ni se vorbește despre...

După ce în cursul zilei de ieri, cei de la winbeta.org aveau plăcerea să ne prezinte un clip în care Cortana era testată în varianta desktop Windows 10, iată că astăzi publicația revine cu un nou material video în care ni se vorbește despre noile funcții incluse în Windows 10 Consumer Preview.

Din câte aflăm, acest nou release oferă un preview al acelor funcții pe care și versiunea finală Windows 10 le va integra, debutul acestui OS urmând a avea loc pe data de 21 ianuarie 2015. Astfel, în această zi vom vedea și primele smartphone-uri, tablete și notebook-uri ce vor adopta noua versiune a sistemului de operare Microsoft Windows.

Printre noile funcții ce le primim pe această versiune Consumer Preview se numără o interfață actualizată, asistentul virtual Cortana, cât și o serie de aplicații ce au primit update-uri pentru performanță. Toate aceste funcții le puteți vedea în acțiune în cadrul clipului de mai sus. Voi ce OS rulați pe desktop/laptop în acest moment?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×