Samsung Galaxy A5 și Galaxy A3 listate pe site-ul companiei; iată imagini, specificații oficiale și preț

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.874 ori
<b>Samsung Galaxy A5 și Galaxy A3 listate pe site-ul companiei; iată imagini, specificații oficiale și preț</b>Acum câteva momente, Samsung a făcut un anunț destul de interesant în Taiwan, și anume lansarea a două noi terminale uni-body fabricate din metal. Acest două device-uri se numesc Galaxy A5, respectiv Galaxy A3, terminale care iată acum primesc și...

Acum câteva momente, Samsung a făcut un anunț destul de interesant în Taiwan, și anume lansarea a două noi terminale uni-body fabricate din metal. Acest două device-uri se numesc Galaxy A5, respectiv Galaxy A3, terminale care iată acum primesc și pagini dedicate pe site-ul oficial Samsung.

Din câte am aflat, acestea sosesc cu un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 410 pe 64 bit de 1.2 GHz, Android 4.4 KitKat și o cameră frontală de 5 megapixeli cu lentile wide pentru selfie-uri.

Samsung Galaxy A5 și Galaxy A3 listate pe site-ul companiei

în timp ce Galaxy A5 ne oferă un panou HD Super AMOLED de 5 inch, 2 GB memorie RAM și o cameră foto de 13 megapixeli, în cazul lui Galaxy A3 trebuie să ne mulțumim cu display qHD Super AMOLED de 4.5 inch, 1 GB RAM și o cameră foto de 8 megapixeli cu bliț LED.

Samsung Galaxy A5 și Galaxy A3 listate pe site-ul companiei; iată imagini și specificații oficiale

De asemenea, întâlnim diferențe și la capitolul memorie internă, respectiv baterie, cele două modele sosind cu 16 GB de stocare + baterie de 2.300 mAh, respectiv 8 GB de stocare + baterie de 1.900 mAh. Samsung Galaxy A3 va fi vândut la prețul de 287$, iar Galaxy A5 pentru suma de 380$.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×