Xiaomi Pocophone F1 a fost vândut în peste 700.000 unități la nivel global în 3 luni de prezență pe piață

1.637 ori
<b>Xiaomi Pocophone F1 a fost vândut în peste 700.000 unități la nivel global în 3 luni de prezență pe piață</b>Adevăratul flagship killer al acestui an este clar Xiaomi Pocophone F1, un telefon care a avut parte de o scăpare în premieră chiar în România, fiind listat de către retailerul PC Garage cu mult înaintea debutului și alături de fotografii reale

Printre telefoanele surpriză ale anului 2018 l-am avut și pe Xiaomi Pocophone F1, un smartphone care a apărut parcă de nicăieri și care a impresionat prin raportul preț-specificații. A avut parte inclusiv de o scăpare în premieră la noi în țară atunci când retailerul PC Garage îl lista la vânzare cu mult înainte ca producătorul chinez să îl anunțe oficial. Ne-a sosit apoi rapid la review și acum aflăm cât de popular a ajuns pe piață.

Xiaomi Pocophone F1

Suntem informați chiar de către vice-președintele global Xiaomi, Manu Kumar Jain prin intermediul unei postări de pe Twitter cu privire la faptul că device-ul a fost vândut în peste 700.000 unități de la debutul său și până acum la nivel global. Este vorba despre o perioadă de 3 luni în care smartphone-ul din noua gamă a ajuns în întreaga lume, fiind fix flagship killer-ul pe care mulți îl căutau în acest an.

A reușit să impresioneze publicul prin prețul său foarte accesibil chiar și în raport cu oferta OnePlus din acest an, o companie care la început de drum folosea titulatura de "flagship killer" pentru telefoanele aduse pe piață și care a ajuns să crească sumele considerabil la ora actuală. Xiaomi Pocophone F1 nu este nici pe departe smartphone-ul perfect, utilizatorii fiind nevoiți să se obișnuiască cu ideea unei construcții din policarbonat și a unui ecran cu contrast ce putea fi mai bun.

Raportat la performanță și gaming însă, Pocophone F1 este excelent - detalii pe care le-am subliniat și noi în recenzia minuțioasă pe care i-am realizat-o. Pe final de 2018 ne gândim deja la un succesor pentru acest device, unul care ar putea oferi mici upgrade-uri la nivel de look. Până atunci aveți mai jos actualele sume la care se vinde telefonul pe plan local:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×