Noua tehnologie Oppo pentru zoom hibrid 10x ar putea ajunge eventual și pe flagship-ul OnePlus 7

583 ori
<b>Noua tehnologie Oppo pentru zoom hibrid 10x ar putea ajunge eventual și pe flagship-ul OnePlus 7</b>După cum v-am informat chiar ieri prin intermediul unui articol, cei de la Oppo pregătesc un eveniment special pentru ziua de mâine 16 ianuarie - moment în care este așteptată lansarea unei soluții de cameră cu zoom optic 10x

După cum v-am informat chiar ieri prin intermediul unui articol, cei de la Oppo pregătesc un eveniment special pentru ziua de mâine 16 ianuarie - moment în care este așteptată lansarea unei soluții de cameră cu zoom optic 10x. Ținând cont de faptul câ atât Oppo, cât și OnePlus sunt conduse de aceeași companie mamă și anume BBK Electronics, apar iată și speculații cu privire la apariția tehnologiei și pe viitoarele modele OnePlus.

În mod interesant, pe seama acestui nou leak aflăm că tehnologia ar oferi zoom hibrid 10x și nu unul optic precum se menționat chiar ieri. Nu știm exact care dintre aceste două afirmații este cea reală, motiv pentru care trebuie să așteptăm evenimentul chinezilor de mâine pentru a ne putea convinge.

Dacă tehnologia este pregătită pentru utilizarea comercială, atunci sunt șanse destul de mari ca aceasta să își facă apariția și pe OnePlus 7, sau în ultimă instanță pe varianta upgrade așteptată la toamnă și anume OnePlus 7T. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×