Huawei programează o conferință 5G pe data de 23 octombrie în China, atunci când am putea afla data lansării lui Mate X

418 ori
<b>Huawei programează o conferință 5G pe data de 23 octombrie în China, atunci când am putea afla data lansării lui Mate X</b>Deși suntem aproape de finalul anului, evenimentele și lansările nu se opresc. Peste doar 2 zile avem programată o conferință 5G Huawei în China acolo unde am putea vedea lansate noi terminale 5G dar și afla data lansării lui Mate X

Deși suntem aproape de finalul anului, evenimentele și lansările nu se opresc. Peste doar 2 zile avem programată o conferință 5GHuawei în China acolo unde am putea vedea lansate noi terminale 5G dar și afla data lansării lui Mate X. După cum probabil vă amintiți, acest pliabil a fost inițial prezentat în februarie și ulterior amânat de câteva ori pentru ca Huawei să îmbunătățească design-ul produsului.

Acum se pare că ne pregătim în sfârșit de lansarea sa oficială, iar ținând cont de unele speculații s-ar părea că primim și actualizări în materie de hardware. Știm că va oferi acum un procesor Kirin 990 în locul lui Kirin 980 cu care debuta, dar și că în cadrul setup-ului său foto din spate vom avea ca extra un senzor 3D ToF.

Telefonul de față dispune de un ecran pliabil de 8 inch, 8 GB RAM, 512 GB stocare flash și de un modem Balong 5000 5G. Are baterie de 4500 mAh la interior ce se poate alimenta rapid la 55W. Recent am văzut și un scurt unboxing al acestui device și aflat că în cutie va fi oferită și o husă specială din piele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×