Xiaomi Mi Mix 3 în varianta 5G cu Snapdragon 855 la bord s-ar putea lansa pe 24 februarie

649 ori
<b>Xiaomi Mi Mix 3 în varianta 5G cu Snapdragon 855 la bord s-ar putea lansa pe 24 februarie</b>Cu doar câteva luni în urmă, mai precis în octombrie cei de la Xiaomi anunțau lansarea ineditului Mi Mix 3 - un smartphone cu mecanism slider care impresiona prin design și dotările hardware aduse la pachet. Tot atunci era anunțată și

Cu doar câteva luni în urmă, mai precis în octombrie cei de la Xiaomi anunțau lansarea ineditului Mi Mix 3 - un smartphone cu mecanism slider care impresiona prin design și dotările hardware aduse la pachet. Tot atunci era anunțată și o variantă 5G a acestui device care urma să debuteze ulterior și pe care am văzut-o pusă la treabă o lună mai târziu pentru a se posta primul update de pe Weibo folosindu-se tehnologia 5G.

Acum aflăm în sfârșit când vine și debutul comercial, fiind vorba despre data de 24 februarie - adică fix cu o zi înainte ca târgul MWC 2019 să își deschidă porțile. Informația vine din partea lui Benjamin Geskin care a postat invitația de mai sus pe Twitter alături de confirmarea că Xiaomi are programat un eveniment pe 24 februarie, posibil pentru lansarea lui Mi Mix 3 5G.

La scurt timp tweet-ul cu pricina a fost șters, dar cei vigilienți au fost pe fază pentru a salva imaginea. De la Xiaomi Mi Mix 3 5G așteptăm pe lângă un modem cu capabilități 5G și un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 855 și 10 GB de RAM. Prețul va trece de 700 dolari cel mai probabil.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×