Xiaomi Mi Mix 3 5G este primul telefon de pe piață cu cipset Snapdragon 855; Se pregătește de lansarea comercială

2.401 ori
<b>Xiaomi Mi Mix 3 5G este primul telefon de pe piață cu cipset Snapdragon 855; Se pregătește de lansarea comercială</b>Pe data de 4 decembrie cei de la Qualcomm au dezvăluit în cadrul unui eveniment noul procesor flagship Qualcomm Snapdragon 855, un cipset de 7nm care aduce și modem de conectivitate 5G numit X50. În mod interesant, la doar câteva ore

Deși în această dimineață aflam că nimeni altul decât CEO-ul OnePlus a declarat în cadrul evenimentului Qualcomm de acum câteva zile faptul că va lansa primul smartphone cu procesor Snapdragon 855 de pe piață, iată că acum descoperim că a fost vorba despre o eroare de traducere. În realitate, OnePlus ar fi spus că se va număra printre primele companii din lume ce vor lansa telefoane cu această soluție.

Xiaomi Mi MIX 3 5G

Xiaomi ar putea fi prima în acest caz, mai ales că deja are un smartphone 5G real în portofoliu. Este vorba despre versiunea Mi Mix 3 5G, cea care era anunțată alături de modelul standard Mi MIX 3 pe finalul lunii octombrie. În ultimele zile au fost realizate și teste de conectivitate pe Mi Mix 3 5G, fiind postat și primul update via 5G de pe Weibo folosindu-se un asemenea device. 

Acum se confirmă că la bord are proaspătul procesor Snapdragon 855, fiind dezvăluite cu această ocazie și câteva fotografii. Așadar putem spune că Xiaomi este prima companie de pe piață ce are un smartphone cu noul cipset de la Qualcomm. Acum depinde dacă va reuși să fie și prima care va oferi comercial un asemenea dispozitiv.

Rămâne de văzut cine va câștiga lupta dintre Xiaomi și OnePlus pentru lansarea comercială a unui device 5G, sau poate cine știe, apare un al 3-lea nume surpriză care va beneficia de premieră! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×