Xiaomi confirmă faptul că Mi Mix 4 nu există; Publicul va trebui să se mulțumească doar cu Mix Alpha în 2019

1.357 ori
<b>Xiaomi confirmă faptul că Mi Mix 4 nu există; Publicul va trebui să se mulțumească doar cu Mix Alpha în 2019</b>Multă vreme am crezut că viitorul smartphone edge-to-edge de la Xiaomi se va numi Mi Mix 4, device succesor pentru slider-ul Mix 3 de anul trecut. În realitate lucrurile nu au stat chiar așa pentru că firma chineză a anunțat î

Multă vreme am crezut că viitorul smartphone edge-to-edge de la Xiaomi se va numi Mi Mix 4, device succesor pentru slider-ul Mix 3 de anul trecut. În realitate lucrurile nu au stat chiar așa pentru că firma chineză a anunțat în schimb varianta Mi Mix Alpha - telefon concept de 2500 euro ce va fi produs în ediție limitată și vândut începând din luna decembrie a acestui an exclusiv pe piața din China.

Xiaomi

Chiar și așa cu un nou Mi Mix lansat, internetul nu s-a oprit din a discuta despre Mi Mix 4 și au ajuns online astfel diverse leak-uri, speculații, dar și postere editate de către fani. Pentru a pune punct acestor scăpări Xiaomi decide să confirme faptul că nu va exista un Mi Mix 4, cel puțin nu în acest an.

Singurul model din serie programat pentru acest an este Mi Mix Alpha și nu mulți vor putea pune mâna pe el, chiar dacă ajung să adune în pușculiță cei 2500 euro necesari pentru achiziție. Abia în 2020 am putea vedea un smartphone Xiaomi Mi Mix adresat publicului larg, device care să înglobeze senzorul foto de 108 mpx, scanner de amprente în ecran și probabil un panou spate clasic - un unul îmbrăcat în display.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×