Samsung Galaxy S10 a primit captură Hyperlapse cu camera selfie, dar şi Video Bokeh cu noua actualizare

1.506 ori
<b>Samsung Galaxy S10 a primit captură Hyperlapse cu camera selfie, dar şi Video Bokeh cu noua actualizare</b>Samsung Galaxy S10 a primit actualizări repetate de la debutul său, reparând pe rând cititorul de amprente şi Night Mode, dar şi actualizări de securitate dese. Acum a primit suport pentru captura video Hyperlapse cu camera frontală

Samsung Galaxy S10a primit actualizări repetate de la debutul său, reparând pe rând cititorul de amprente şi Night Mode, dar şi actualizări de securitate dese. Acum a primit suport pentru captura video Hyperlapse cu camera frontală.

Văd că este o modă ca producatorii de telefoane să îi ofere camerei selfie extra funcţionalitate. Acum câţiva ani primea Bokeh, apoi filmare 4K şi mai nou şi filmare Slow Motion (Slofies). Acum Samsung vrea să aducă în mainstream filmarea Hyperlapse cu camera frontală. La drept vorbind, la cât de bune sunt camerele frontale de pe S10+, S10 şi Note 10, era de aşteptat să vedem acest tip de captură.

Hyperlapse este o tehnică asociată time lapse-ului, care îţi permite să filmezi cadre în mişcare şi să schimbi cum doreşti tu viteza acţiunii atunci când dai playback. Dacă laşi pe Default, atunci camera alege singură viteza. Mi se par util cand vrei să prezinți o excursie lungă sau o zonă imensă în doar câteva zeci de secunde, cu totul condensat pe fast forward. 

Actualizarea software în cauză a început să vină în valuri pe S10 la final de septembrie şi a ajuns şi în Europa. Are rolul de a aduce unele dintre funcţiile de pe Note 10 pe S10. Poate cea mai mare noutate este Live Focus Video, adică video Bokeh, atât pentru camera principală, cât şi cea din spate. Mai vine şi Link to Windows şi efectul Glitz la Live Focus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×