Xiaomi Mi Mix 4 va merita așteptarea, declară CEO-ul companiei chineze; S-ar putea lansa în toamnă

2.057 ori
<b>Xiaomi Mi Mix 4 va merita așteptarea, declară CEO-ul companiei chineze; S-ar putea lansa în toamnă</b>În avalanșa de lansări Xiaomi din ultima vreme mai că am uitat de Mi Mix 4, flagship-ul cu procesor Snapdragon 855 ce ar trebui să vină cu ceva cu totul și cu totul special. Compania chineză nu a uitat de fanii care așteaptă

În avalanșa de lansări Xiaomi din ultima vreme mai că am uitat de Mi Mix 4, flagship-ul cu procesor Snapdragon 855 ce ar trebui să vină cu ceva cu totul și cu totul special. Compania chineză nu a uitat de fanii care așteaptă lansarea acestui device și chiar CEO-ul Lei Jun are ceva de dezvăluit prin intermediul unei postări de pe rețeaua de socializare Weibo. 

Acesta precizează faptul că Mi Mix 4 se va lansa în acest an, cel mai probabil tot în octombrie - lună în care debuta anul trecut și modelul predecesor. Deși CEO-ul companiei nu dezvăluie detalii despre device-ul cel nou, el declară că așteptarea va merita.

Există speculații pe seama faptului că Xiaomi va renunța la mecanismul slider pe acest smartphone, urmând a opta pentru o abordare diferită. Unele zvonuri chiar vorbesc despre posibilitatea ca Mi Mix 4 să fie un terminal pliabil, cu toate că nu am avut nici măcar o aluzie din partea companiei cu privire la un asemenea design.

Vara este lungă totuși și ne așteptăm la leak-uri numeroase în perioada următoare. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×