CEO-ul Xiaomi susține că smartphone-ul Meitu cu cameră rotativă va fi uluitor; Vine în 2020

1.078 ori
<b>CEO-ul Xiaomi susține că smartphone-ul Meitu cu cameră rotativă va fi uluitor; Vine în 2020</b>După cum probabil vă amintiți, înainte de anunțul noii serii "Xiaomi CC" în mediul online și-au făcut apariția și câteva materiale teaser pentru un telefon branduit Meitu ce avea o cameră foto rotativă/flip precum cea văzută

După cum probabil vă amintiți, înainte de anunțul noii serii "Xiaomi CC" în mediul online și-au făcut apariția și câteva materiale teaser pentru un telefon branduit Meitu ce avea o cameră foto rotativă/flip precum cea văzută pe ZenFone 6. Ne așteptam ca astfel să arate primul telefon din noua gamă, dar aveam să ne convingem că nu așa vor sta lucrurile în cazul lui Xiaomi Mi CC9.

Totuși, telefonul cu setup foto rotativ este în cărți după cum dezvăluie chiar astăzi nimeni altul decât Lei Jun, CEO Xiaomi. Acesta declară că smartphone-ul va fi uluitor și că lansarea sa va avea loc în 2020. În ciuda declarațiilor cu privire la faptul că brandul Meitu (achiziționat toamna trecută de Xiaomi) nu va mai fi utilizat pe post de brand separat, există speranțe că nu se va întâmpla asta.

Smartphone-ul Meitu cu cameră rotativă ar fi primul nou model sub branding propriu de după achiziția Xiaomi și nu ar fi exclus să adopte dotări high-end la bord. Între timp ne pregătim de lansarea modelelor Mi CC9 și Mi CC9e, debut programat chiar mâine pe data de 2 iulie. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×