Xiaomi confirmă lansarea terminalelor Mi A2 și Mi A2 Lite pe data de 24 iulie

999 ori
<b>Xiaomi confirmă lansarea terminalelor Mi A2 și Mi A2 Lite pe data de 24 iulie</b>Astăzi cei de la Xiaomi oferă noi teasere online, materiale prin care confirmă lansarea terminalelor Mi A2 și Mi A2 Lite pe data de 24 iulie în Spania acolo unde va avea loc un eveniment de presă. Aceste două dispozitive vor rula Android One

Știam încă de săptămâna trecută faptul că Xiaomi pregătește un eveniment pe data de 24 iulie în Spania, acolo unde ni se promitea lansarea unui produs global. Am aflat ulterior prin intermediul unui teaser că într-adevăr această conferință marchează debutul lui Xiaomi Mi A2, iar acum compania confirmă și sosirea variantei Mi A2 Lite tot alături de mult-așteptatul smartphone cu Android One la bord.

Xiaomi Mi A2

Despre Xiaomi Mi A2 știm că va sosi echipat cu ecran Full HD+ de 6 inch, cu procesorul Snapdragon 660 și cu 32 sau 64 GB de stocare flash + 4 GB RAM. Va sosi și într-o variantă cu 128 GB stocare și 6 GB de RAM, iar pe lista de dotări mai avem următoarele: baterie de 3000 mAh, scanner amprente, cameră selfie 20 megapixeli, respectiv cameră duală în spate de 20 + 12 megapixeli.

În cazul lui Mi A2 Lite vom primi un display de 5.84 inch cu rezoluție Full HD+ și decupaj în zona superioară, procesor Snapdragon 625, 4 GB RAM + 64 GB stocare și o cameră frontală de 5 megapixeli. Va avea o baterie generoasă de 4000 mAh la bord și în spate o cameră duală de 12 + 5 megapixeli. Așteptăm lansarea de săptămâna viitoare pentru a afla și prețurile de comercializare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×