Xiaomi dezvăluie design-ul lui Mi Mix 2s prin intermediul unor materiale teaser

1.885 ori
<b>Xiaomi dezvăluie design-ul lui Mi Mix 2s prin intermediul unor materiale teaser</b>Pe data de 27 martie este așteptat și debutul lui Xiaomi Mi MIX 2S, un telefon ce vine drept upgrade pentru Mix 2 la nivel hardware. Astfel vom beneficia la bord de procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 845 și ar urma să vedem și

Peste doar o săptămână vine și lansarea lui Xiaomi Mi Mix 2s, un nou telefon care adoptă procesorul octa-core Qualcomm Snapdragon 845 alături de alte dotări de top. Multă vreme design-ul acestui handset a fost pus sub semnul întrebării, asta pentru că au apărut și unele leak-uri ce prezentau o cameră selfie plasată inestetic sus în colțul ecranului sub formă de decupaj.

Xiaomi Mi mix 2s

Astăzi ne clarificăm legat de acest aspect ca urmare a unor materiale teaser oficiale pe care chiar Xiaomi le-a postat în urmă cu doar câteva ore pe platforma chineză Weibo. Aici se vede clar că nu este vorba despre un asemenea decupaj pentru camera selfie, senzorul urmând a se regăsi cel mai probabil tot în partea de jos precum s-a întâmplat și în cazul lui Mi Mix și Mi Mix 2.

Xiaomi Mi mix 2s

La prima vedere, telefonul pare a fi tare compact și mă aștept ca ecranul să păstreze diagonala de 5.99 inch folosită și de către Xiaomi Mi Mix 2. O surpriză ar fi ca producătorul chinez să facă trecerea în cazul de față la un panou cu tehnologie OLED, deși șansele sunt foarte mici să vedem o asemenea schimbare majoră.

Există zvonuri și despre prezența unei camere duale în spate, a unei baterii de 3400 mAh și a unor variante cu 6, respectiv 8 GB de RAM. Detaliile complete le vom afla pe data de 27 martie, aceasta fiind ziua în care se lansează alte două smartphone-uri high-end și anume Huawei P20, respectiv Huawei 20 Pro. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×