OnePlus 6 își dezvăluie design-ul prin intermediul unor randări de huse marca Olixar

944 ori
<b>OnePlus 6 își dezvăluie design-ul prin intermediul unor randări de huse marca Olixar</b>Pe zi ce trece se înmulțesc scăpările pentru OnePlus 6, telefon ce are vehiculat un debut pentru data de 5 mai. Până când această dată va fi confirmată la nivel oficial nu ne rămâne decât să

În ciuda zvonurilor care indică faptul că debutul lui OnePlus 6 este programat pentru data de 5 mai, compania chineză încă ne ține pe jar, ezitând să dezvăluie momentul în care va avea loc marea lansare. Sperăm ca acest detaliu să fie confirmat cât de curând, iar până atunci ne tratăm cu noi leak-uri, de această dată cu randări detaliate sosite din partea producătorului de huse Olixar care și-a scos accesoriile la vânzare.

Carcasa OnePlus 6

Numeroase modele sunt listate pe site-ul mobilefun.com, cu prețuri cuprinse între 7.49 dolari și 35.49 dolari. Randările pentru aceste accesorii ne dezvăluie că panoul spate nu este similar lui Oppo R15 cum se credea inițial. Dacă vă amintiți, ultimele modele OnePlus 5 și OnePlus 5T au fost identice ca design variantelor Oppo R11 și R11s, dar de această dată avem parte în sfârșit de ceva mai diferit.

Carcasa OnePlus 6

În spate se află o cameră duală plasată central pe dispozitiv în mod vertical și chiar sub acest modul se regăsește scanner-ul de amprente exact ca pe Galaxy S9+. Blițul dual-tone este la posturi și observăm că telefonul pare a aduce un spate din sticlă, semn că s-ar putea oferi suport pentru încărcare wireless.

Carcasa OnePlus 6

Dotările vehiculate includ un procesor Snapdragon 845, până la 8 GB RAM și variante cu maxim 256 GB de stocare flash. Ecranul va fi unul AMOLED de 6.28 inch cu rezoluție FHD+ și decupaj în partea de sus, iar la capitolul fotografiere vom regăsi un senzor selfie de 20 megapixeli și în spate un modul dual de 20 + 16 megapixeli cu deschidere f/1.7. Este de așteptat ca prețul să crească cu cel puțin 50 euro. 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×