Xiaomi Mi 7 se va lansa în toamnă cu sistem de recunoaștere facială 3D

1.172 ori
<b>Xiaomi Mi 7 se va lansa în toamnă cu sistem de recunoaștere facială 3D</b>Personal mă întrebam care este motivul pentru care cei de la Xiaomi au decis să aducă un flagship cu procesor Snapdragon 845 înaintea lui Mi 7 care era așteptat în aprilie. Astăzi primim răspunsul la această întrebare pe seama unui raport

Lansarea lui Xiaomi Mi Mix 2S cu procesor Snapdragon 845 pe final de martie a fost oarecum ciudată știind că la doar o lună distanță sau maxim două urma să fie prezentat și flagship-ul Mi 7. Abia acum descoperim că producătorul chinez are alte planuri în schimb și că Mi 7 va sosi abia în toamnă, dar cu un motiv bine întemeiat.

Pe seama unui raport marca DigiTimes Research suntem informați că Xiaomi amână lansarea lui Mi 7 până în toamnă în trimestrul 3, asta cu scopul de a implementa un sistem de autentificare facială 3D similar cu ce oferă Apple la ora actuală pe iPhone X. Aflăm că cea mai matură soluție de genul existentă la ora actuală pe piață este cea dezvoltată de către Qualcomm în colaborare cu Himax Technologies și Truly Opto-electronics.

Din cauză că soluția impune folosirea exclusivă a procesorului Snapdragon 845 pe terminale, producătorii Android din top 5 la nivel global au ales să nu adopte acest sistem, toți cu excepția Xiaomi. Samsung și Huawei nu vor să folosească procesoarele Qualcomm pe terminalele lor high-end, optând în schimb pentru dezvoltarea de soluții 3D proprii care vor sosi în 2019.

Astfel, Samsung și Huawei nu se vor afla printre primii producători de terminale Android de pe piață care să lanseze handset-uri cu sistem de recunoaștere facială 3D. Primul model va sosi din partea celor de la Xiaomi și suntem informați că un alt motiv al întârzierii debutului este pus și pe seama eficienței nu tocmai impresionante a modului actual. Aparent, ar fi nevoie de ajutări ale unui software asociat oferit de Qualcomm. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×